game offline dan online Android dengan ulasan terbaik 2018 | LiteTeknoID

game offline dan online Android dengan ulasan terbaik 2018

5 Game Android dengan ulasan terbaik 2018 Siapa yang gak suka main game ?? Hmm , game udah gak aneh di sekitar kita sebagai sarana hiburan paling banyak digunakan sekaligus paling praktis. kamu tau gak ada beberapa game dengan ulasan terbaik yang mungkin saja belum kamu mainkan. berikut ini adalah beberapa game dengan ulasan terbaik yang wajib kamu coba..

1. Hungry Shark Evolution

game offline dan online
Hungry Shark Evolution

Game pertama yang LiteTeknorekomendsikan tentu saja adalah game Hungry Shark Evolution. Dalam game Hungry Shark Evolution ini, kamu terlahir sebagai hiu ganas yang sedang kelaparan. Kumpulkan skor sebesar-besarnya dalam memangsa untuk meningkatkan kekuatan kamu. Kamu juga dapat mengaktifkan bayi hiu untuk sesuatu yang lebih menakjubkan. game offline android tahun ini sangat cocok untuk kamu mainkan di sela-sela aktivitasmu biar gak bosan deh.

2. League of Stickman

game offline dan online
League of Stickman

Game android terbaik selanjutnya adalah karya DreamSky. Didalam Google Play sendiri sudah ada 3 versi game ini yang ditampilkan. Memang 2 versi di antaranya berbayar, tapi yang satunya lagi adalah game gratis. Bila dibandingkan dengan game-game android yang lainnya, League of Stickman menyajikan grafis 2D dan sedikit bagian dalam game ini juga menggunakan 3D.

3. Asphalt 9: Legends

game offline dan online
Asphalt 9 Legends

Setelah seri Adrenaline, Heat dan Airborne, Asphalt pun keluar dengan seri Legends-nya

Gameloft ini pun mengeluarkan Asphalt 9: Legends, dimana game ini merupakan sebuah game racing berseri yang selalu dinantikan kehadirannya oleh para penggemarnya sejak beberapa tahun terakhir.

Game Asphalt 9: Legends telah hadir dengan banyak hal baru jika dibandingkan dengan seri Asphalt sebelumnya, bukan hanya dari segi lisensi kendaraan yang semakin banyak, tetapi juga ada peningkatan dari segi grafis yang realistis bisa bikin kamu jadi lebih nyaman memainkannya serta pula dukungan HD Resolution.

Baca Juga :   Tips Bermain Mobile Legends Agar Cepat Mythic

Yuk, buat kamu yang penasaran dengan grafis dan gameplay dari game Asphalt 9: Legends,

Tunggu apalagi? Ayo download di Playstore.

4. CrossFire: Legends

game offline dan online
CrossFire Legends

Ada apa dengan kata “Legends” hari ini?

Hmm…

Game FPS online ini pernah menjadi saingan Point Blank beberapa tahun yang lalu,Sudah diluncurkan lagi oleh Tencent ke dalam bentuk game Mobile. Selain sistem permainan FPS yang pastinyaSudah akrab di matamu, CrossFire: Legends pun juga telah menyajikan sistem Battle Royale seperti PUBG dan Free Fire yang sedang populer-populernya.Pokoknya di  Battle Royale inii kamu bisa merasakan survive yang lebih menegangkan deh…

5. Mekorama

game offline dan online
Mekorama

Dalam game Mekoramaini, kamu harus membantu robot kecil imut yang berperan sebagai tokoh utamanya untuk melewati 50 diorama mekanik yang bisa membuat kamu kebingungan 7 keliling. Jika game-game lainnya yang mirip game

Mekorama biasanya membutuhkan space sekitar 20MB hingga 40MB, game offline gratis ini hanya memiliki ukuran 5.2MB saja. Sangat memudahkan player yang hanya memiliki Storage yang kecil di smartphone-nya.

126 thoughts on “game offline dan online Android dengan ulasan terbaik 2018

  • April 6, 2019 at 12:41 am
    Permalink

    Hello! I just would like to give a huge thumbs up for the great info you have here on this post. I will be coming back to your blog for more soon.

    Reply
    • April 6, 2019 at 8:04 am
      Permalink

      ok thanks for visiting 🙂

      Reply
  • May 12, 2019 at 10:32 am
    Permalink

    Good answer back in return of this question with real arguments and explaining the whole thing concerning that.|

    Reply
  • November 11, 2019 at 10:16 pm
    Permalink

    Hi there would you mind sharing which blog platform you’re working with?
    I’m looking to start my own blog in the near future but
    I’m having a hard time choosing between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and
    Drupal. The reason I ask is because your design and style seems different
    then most blogs and I’m looking for something unique.
    P.S Sorry for getting off-topic but I had to ask!

    Reply
  • November 16, 2019 at 11:45 am
    Permalink

    I am sure this article has touched all the internet users,
    its really really fastidious paragraph on building up new website.

    Reply
  • January 13, 2020 at 10:29 pm
    Permalink

    It is not my first time to pay a visit this website,
    i am browsing this site dailly and obtain fastidious data from here all the time.

    Reply
    • February 18, 2020 at 1:30 pm
      Permalink

      mantap! makasih atas kunjungannya, masih banyak kok artikel bermanfaat di website ini

      Reply
    • February 18, 2020 at 1:30 pm
      Permalink

      mantap! makasih atas kunjungannya, masih banyak kok artikel bermanfaat di website ini

      Reply
  • March 4, 2020 at 5:23 am
    Permalink

    wow, artikel ini sangat bagus. kami jadi mengerti banyak hal dari artikel ini. good job!!!

    Reply
  • March 4, 2020 at 6:37 am
    Permalink

    mantap, tulisan ini sangat bagus. saya jadi mengerti banyak hal dari tulisan ini. cool!!!

    Reply
  • March 4, 2020 at 10:26 am
    Permalink

    wah, postingan ini sangat mudah dimengerti. kami jadi belajar banyak hal dari tulisan ini. good job!!!

    Reply
  • March 4, 2020 at 12:29 pm
    Permalink

    wah, postingan ini sangat mudah dimengerti. ane jadi mengerti banyak hal dari postingan ini. cool!!!

    Reply
  • March 7, 2020 at 3:16 am
    Permalink

    maknyus, blog ini sangat mudah dimengerti. gua jadi belajar banyak hal dari blog ini. good job!!!

    Reply
  • March 10, 2020 at 2:16 am
    Permalink

    maknyus, tulisan ini sangat menolong. aku jadi belajar banyak hal dari tulisan ini. good job!!!

    Reply
  • March 10, 2020 at 3:40 am
    Permalink

    maknyus, postingan ini sangat membantu. gua jadi belajar banyak hal dari postingan ini. good job!!!

    Reply
  • March 10, 2020 at 11:23 am
    Permalink

    keren, web ini sangat menolong. aku jadi mengerti banyak hal dari blog ini. mantap!!!

    Reply
  • March 22, 2020 at 10:40 pm
    Permalink

    Saya butuh lebih banyak postingan seperti ini!! Jangan berhenti berkarya ya ^_^

    Reply
  • March 22, 2020 at 10:41 pm
    Permalink

    Saya harap bisa membaca lebih banyak postingan seperti ini! terima kasih

    Reply
  • March 23, 2020 at 3:54 am
    Permalink

    Aku ingin lebih banyak artikel seperti ini!! Jangan berhenti berkarya ya ^_^

    Reply
  • March 23, 2020 at 7:43 am
    Permalink

    Kuharap bisa membaca lebih banyak tulisan seperti ini! terima kasih

    Reply
  • March 24, 2020 at 2:08 pm
    Permalink

    maknyus, artikel ini sangat menolong. aku jadi mengerti banyak hal dari blog ini. good job!!!

    Reply
  • March 24, 2020 at 3:11 pm
    Permalink

    keren, artikel ini sangat membantu. kami jadi mengetahui banyak hal dari tulisan ini. keren!!!

    Reply
  • March 24, 2020 at 4:18 pm
    Permalink

    keren, blog ini sangat menolong. aku jadi mengerti banyak hal dari postingan ini. cool!!!

    Reply
  • March 30, 2020 at 4:44 pm
    Permalink

    wah, web ini sangat bagus. gua jadi belajar banyak hal dari blog ini. mantap!!!

    Reply
  • March 30, 2020 at 5:42 pm
    Permalink

    wah, postingan ini sangat mudah dimengerti. kami jadi mengetahui banyak hal dari web ini. good job!!!

    Reply
  • April 2, 2020 at 4:54 pm
    Permalink

    wah, blog ini sangat menolong. gua jadi mengerti banyak hal dari artikel ini. good job!!!

    Reply
    • April 3, 2020 at 2:41 am
      Permalink

      ok, ditunggu kunjungannya lagi kk

      Reply
    • April 5, 2020 at 4:24 am
      Permalink

      aku udah ngak sabar menunggu kunjungan baliknya ya kk.

      Reply
    • April 5, 2020 at 4:19 am
      Permalink

      makasih aatas kunjungannya, jangan lupa kunjungan baliknya ya kk

      Reply
  • April 6, 2020 at 5:46 am
    Permalink

    mantap, blog ini sangat membantu. kami jadi mengerti banyak hal dari postingan ini. cool!!!

    Reply
  • April 6, 2020 at 5:57 am
    Permalink

    mantap, blog ini sangat membantu. aku jadi mengerti banyak hal dari postingan ini. keren!!!

    Reply
  • April 6, 2020 at 6:19 am
    Permalink

    mantap, postingan ini sangat membantu. kami jadi mengetahui banyak hal dari tulisan ini. lanjutkan!!!

    Reply
  • April 6, 2020 at 7:16 am
    Permalink

    maknyus, web ini sangat mudah dimengerti. ane jadi mengetahui banyak hal dari web ini. good job!!!

    Reply
  • April 6, 2020 at 7:59 am
    Permalink

    mantap, tulisan ini sangat membantu. kami jadi mengerti banyak hal dari tulisan ini. good job!!!

    Reply
  • April 7, 2020 at 4:13 am
    Permalink

    maknyus, web ini sangat mudah dimengerti. gua jadi belajar banyak hal dari tulisan ini. lanjutkan!!!

    Reply
  • July 4, 2020 at 7:25 pm
    Permalink

    After I initially left a comment I appear to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and now every time a comment is added I get 4 emails with the exact same comment. There has to be a way you can remove me from that service? Cheers!

    Reply
  • July 7, 2020 at 8:47 am
    Permalink

    I just want to mention I’m newbie to blogs and actually liked your web-site. Likely I’m want to bookmark your website . You surely have remarkable stories. Thanks a bunch for sharing your web-site.

    Reply
  • July 28, 2020 at 2:05 am
    Permalink

    Howdy! I just would like to offer you a huge thumbs up for your great information you’ve got right here on this post. I am returning to your web site for more soon.

    Reply
  • July 29, 2020 at 3:48 pm
    Permalink

    May I just say what a comfort to uncover a person that truly understands what they are discussing on the web. You actually realize how to bring an issue to light and make it important. A lot more people need to check this out and understand this side of the story. It’s surprising you’re not more popular since you most certainly possess the gift.

    Reply
  • August 8, 2020 at 3:22 am
    Permalink

    Everything is very open with a clear explanation of the
    challenges. It was truly informative. Your site is very
    useful. Many thanks for sharing!

    Reply
  • August 8, 2020 at 8:41 am
    Permalink

    I’m not that much of a internet reader to be honest but your sites really
    nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your website to come back later on. Many
    thanks adreamoftrains best web hosting

    Reply
  • August 8, 2020 at 3:36 pm
    Permalink

    Hello, i read your blog from time to time and i own a similar
    one and i was just curious if you get a lot of spam responses?
    If so how do you stop it, any plugin or anything you can suggest?
    I get so much lately it’s driving me mad so any assistance is very much appreciated.

    Reply
  • August 9, 2020 at 1:53 am
    Permalink

    This design is incredible! You obviously know how to keep a reader amused.
    Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well,
    almost…HaHa!) Great job. I really enjoyed what you had to say,
    and more than that, how you presented it. Too cool!

    Reply
  • October 31, 2020 at 6:52 pm
    Permalink

    Hi! This is kind of off topic but I need some guidance from an established blog. Is it hard to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick. I’m thinking about setting up my own but I’m not sure where to start. Do you have any points or suggestions? Thank you

    Reply
  • November 1, 2020 at 12:50 pm
    Permalink

    Excellent blog right here! Also your site lots up very fast! What web host are you the usage of? Can I am getting your associate link in your host? I want my web site loaded up as fast as yours lol

    Reply
  • November 2, 2020 at 11:16 am
    Permalink

    I have read a few excellent stuff here. Certainly value bookmarking for revisiting. I wonder how much effort you put to create such a wonderful informative web site.

    Reply
  • November 4, 2020 at 2:21 am
    Permalink

    I simply want to mention I am just newbie to blogging and site-building and certainly enjoyed this blog. Most likely I’m planning to bookmark your blog . You certainly come with beneficial articles and reviews. Appreciate it for revealing your web-site.

    Reply
  • November 4, 2020 at 6:40 pm
    Permalink

    Valuable information. Lucky me I found your web site by accident, and I am shocked why this accident didn’t happened earlier! I bookmarked it.

    Reply
  • November 9, 2020 at 3:21 am
    Permalink

    Thank you for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do a little research on this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more from this post. I am very glad to see such great info being shared freely out there.

    Reply
  • November 20, 2020 at 4:43 pm
    Permalink

    Spot on with this write-up, I really think this web site wants way more consideration. I’ll probably be once more to learn way more, thanks for that info.

    Reply
  • November 28, 2020 at 11:47 am
    Permalink

    You actually make it seem so easy with your presentation however I to find this topic to be really one thing which I think I might never understand. It kind of feels too complicated and extremely broad for me. I’m looking ahead on your next post, I will try to get the hang of it!

    Reply
  • November 29, 2020 at 7:12 am
    Permalink

    Hi there, I found your blog via Google while searching for a related topic, your web site came up, it looks great. I have bookmarked it in my google bookmarks.

    Reply
  • November 30, 2020 at 9:35 pm
    Permalink

    wonderful post, very informative. I ponder why the other experts of this sector do not notice this. You should proceed your writing. I’m sure, you have a great readers’ base already!

    Reply
  • December 5, 2020 at 7:06 am
    Permalink

    Hiya! Quick question that’s completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My weblog looks weird when viewing from my iphone 4. I’m trying to find a theme or plugin that might be able to correct this issue. If you have any recommendations, please share. Appreciate it!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *